domov
Get Adobe Flash player

SVETOVANJE

Pri izdelavi vam z našimi dolgoletnimi izkušnjami svetujemo na področju estetike in izbire materiala .

Ograje

Specializirani smo za izdelavo in montažo raznovrstnih kovinskih ograj. Izdelujemo notranje ograje, ograje za balkone, zunanje ograje.

Glavni materiali, ki jih uporabljamo so rostfrei oziroma nerjaveča pločevnia, železo, aluminj. Te materiale pa lahko kombiniramo tudi s pomožnimi materiali kot so les, steklo, pleksi...


Dvoriščna drsna vrata

Svetujemo in izdelujemo samonosna drsna vrata v različnih dimenzijah. Uporabljamo materiale kot so kovana jekla, nerjaveča jekla in razne profile. Vrata so lahko enokrilna , dvokrilna, s pogonom za odpiranje ali pa brez le tega.


Nadstreški

Po vaših željah izdelamo vse vrste nadstrešnih konstrukcij. Konstrukcija je lahko v celoti varjena ali privijačena, odvisno od velikosti nadstreška. Za antikorozijsko zaščito uporabljamo vroče cinkanje ali prašno lakiranje. Kritina je ponavadi kaljeno steklo ali plastična kritina, lahko pa uporabimo tudi pločevino ali navadno strešno kritino.


Stopnišča

Že dolgo niso več namenjena le prehodu iz enega nadstropja v drugega ampak postajajo tudi estetski in povezovalni element. Naše podjetje se tega dobro zaveda, zato sledimo modernim trendom oblikovanja.


Konstrukcije

Po vaših načrtih izdelamo vse vrste lahkih konstrukcij iz jeklenih profilov ali cevi. Konstrukcija je lahko zaščitena z vročim cinkanjem ali z prašnim lakiranjem. Lahko pa je zaščitena samo s temeljnim opleskom.

Izdelujemo konstrukcije za zunanje balkone, skladiščne regale, montažne objekte, ojačitve obstoječih objektov, nosilne konstrukcije,...


Dvigala

Izdelujemo dvigala za motorje, avtomobile in stojala za centriranje gum.