domov
Get Adobe Flash player

VARJENJE MIG

MIG varjenje se od OP varjenja (elektrode, starejši tip varjenja) razlikuje v tem, da se pri MIG varjenju uporablja pasivni plin, ki ščiti var pred zrakom in posledično dobimo močnejši var.

Varjenje

Za varjenje uporabljano postopke tehnologije MIG, MAG in TIG. S temi postopki lahko varimo kovine kot so baker, aluminij, jeklo, sive litine, inox ter železo in njihove zlitine. Vse zvare kovinskih konstrukcij zbrusimo in obdelamo za nadaljno antikorozijsko zaščito, ki je lahko vroče cinkanje, galvansko cinkanje ali prašno lakiranje.

Pri nerjavečih materialij zvare sčistimo ter posvetlimo z postopkom elektrolize. Nadaljno lahko vare tudi spoliramo do visokega sijaja.

Uporabljamo pa tudi točkovni varilni aparat, ki pa je primeren predvsem za varjenje tanke pločevine.

Krivljenje in razrez

V našem podjetju vam nudimo razrez s hidravličnimi škarjami vseh kovinskih materialov, do debeline 7mm in dolžine 3000 mm, hkrati pa vam razrezan material lahko še zakrivimo.

V proizvodnji imamo dve upogibne hidravliče stiskalnice, od katerih je ena krmiljena preko CNC programa. Upogibamo lahko material do debeline 5mm in dolžine 3000mm.

Struženje in rezkanje

Nudimo vam lahko tudi vse strugarske in rezkalne usluge, saj imamo v proizvodnji dve stružnici, na katerih lahko stružimo obdelovance do premera 430mm in dolžine 1200mm.

Na rezkalnem stroju pa lahko obdelujemo izdelke dimenzije do 700mm x 300mm.